Kaptein Tweewielers

Welkom op de website van Kaptein Tweewielers! DE speciaalzaak in Amsterdam en omstreken op het gebied van racefietsen, mountainbikes en hybrides. "We ride what we sell and we sell what we ride" is een term die op ons van toepassing is. Stuk voor stuk zijn we fietsgek en weten dan ook waar we over praten. Of het nu gaat over een rondje IJsselmeer een weekendje Ardennen, NK 4X, de Amstel Gold race of de downhill wedstrijd de Mega Avalance, we zijn er geweest. We voeren merken als Scott, Specialized, Kona, Niner, Trek en Santos. Dit zijn merken waar we achter staan en al jaren mee werken. Waar we de mensen persoonlijk van kennen en graag mee werken vanwege de kwaliteit, service en betrokkenheid in de sport.

 

 

 

NU IN DE WINKEL:

 

 

 

Feestelijke opening dameswinkel!

 

Met veel plezier nodigen we alle dames (en hun partner uiteraard) uit voor een avond vol Glamour & Fun op de Grand Opening van Kaptein’s nieuwe dameswinkel! 

Het wordt een speciale avond met veel uitleg, tips & tricks en dat alles speciaal gericht op de dames. Daarnaast kan iedereen genieten van heerlijke

Cocktails & Bites!


Wat kun je verwachten: 

  • Technische tips

 

  • Uitgebreide presentatie over dames specifieke producten

 

  • Body Geometry Fit – wat is het en hoe kan het je helpen

 

We hopen jullie te zien bij Kaptein Ladies':
Datum: donderdag 24 april a.s.
Tijd: 19:00 - 22.00 uur
Lokatie: Rhijnvis Feithstraat 49 (om de hoek bij onze winkel op de Overtoom). 

Meld je van tevoren even aan :-) Klik

 

 

 

POLAR LOOP


Houd je bewegingsactiviteit bij met de Polar Loop en motiveer jezelf om elke dag de 100% te halen. Hij meet je prestaties met behulp van 5 intensiteitslevels: rusten, zitten, laag, gemiddeld en hoog. Ben je niet actief genoeg, dan geeft hij tips zoals: 50 minuten wandelen of 20 minuten hardlopen. Buiten dit alles is het ook nog eens een aardig sieraad! Nu in de winkel.

 

 

NIEUWE COLLECTIE KLEDING

 

 

Er is al veel kleding binnen voor de 2014 collectie. Een deel van de heren collectie vindt u hier voor dames hier. In de winkel kunnen we u meer laten zien. Dus kom snel langs!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NU OOK BIKEFITTING

 

 

 

 

Sinds deze maand hebben we iets nieuws in de winkel: "Bikefitting". Iedere fietser kent de verhalen wel van slapende handen of voeten of last van schouder, nek of onderrug tijdens fietsen. Zomaar wat klachten die door een slechte fietspositie kunnen ontstaan. Wij kunnen u helpen de positie te verbeteren. We hebben een studio ingericht waar we dit kunnen doen. Meer informatie vindt u hier

 

 

 

 

NIEUWE DATA SLEUTELCLINICS

Wil je meer weten over de techniek van je fiets? Wil je leren zelf je pion en ketting te vervangen, je aandrijving te onderhouden en je derailleurs af te stellen?

Daar hebben wij clinics voor die plaatsvinden in onze winkel op de Overtoom. De prijs voor de avond is €34,50 en wij zijn zo'n 2 a 2,5 uur bezig.

 

We hebben een paar avonden waarop je je nu al kunt inschrijven:

 

  • dinsdag 6 mei 2014  VOL
  • maandag 2 juni 2014

 

Stuur een e-mail en vermeld voor welke datum je wilt inschrijven.

 

 

 

 

 

Mobile Site