Kaptein Tweewielers

Welkom op de website van Kaptein Tweewielers! DE speciaalzaak in Amsterdam en omstreken op het gebied van racefietsen, mountainbikes en hybrides. "We ride what we sell and we sell what we ride" is een term die op ons van toepassing is. Stuk voor stuk zijn we fietsgek en weten dan ook waar we over praten. Of het nu gaat over een rondje IJsselmeer een weekendje Ardennen, NK 4X, de Amstel Gold race of de downhill wedstrijd de Mega Avalance, we zijn er geweest. We voeren merken als Specialized, Kona, Trek en Schindelhauer. Dit zijn merken waar we achter staan en al jaren mee werken. Waar we de mensen persoonlijk van kennen en graag mee werken vanwege de kwaliteit, service en betrokkenheid in de sport.

 

 

 

NU IN DE WINKEL

 

 

 

 

 

 

WINTERKLAARCLINICS

 

 

 

Ja ja we houden het niet tegen, de winter komt er toch weer aan. Dat betekent dat je fiets wel wat extra aandacht nodig heeft. We rijden immers veel meer in natte omstandigheden waardoor het materiaal meer te lijden heeft. Daarom hebben we speciale "winterklaarcursussen". Wouter legt hierin uit hoe je het beste kunt omgaan met materiaal voor de komende periode. 

De cursus vindt plaats op de volgende data:
Maandag 10 oktober om 18.30 uur
Maandag 24 oktober om 18.30 uur

De kosten voor deze avond zijn €35,- p.p. Bij deze leeravond vragen we je je fiets mee te nemen zodat we het iedereen goed kunnen laten proberen en dat je weer met een schone ketting de weg op kunnen sturen.

 

 

 

 

 

 

KAPTEIN RIDES

 

Join us for our weekley rides. Every Tuesday from 19.00. Normally the rides are 1.5 untill 2 hrs drive with a pace in between 27 a 32 k's an hour. 

Also on Thursday night we ride at the same time but this ride is especially for ladies! 

If you want to join us, please feel welcome. The only thing we ask is to wear a helmet. To participate is at own risk.

 

HIDE MY BELL

 

De meest gesoigneerde fietsbel.

S-WORKS VENGE VIAS

 

 

 

De snelste fiets ter wereld.

ADIDAS FIETSKLEDING

 

 

Iedereen kent Adidas natuurlijk van de sportieve kleding en schoenen. Nu hebben ze hun lijn uitgebreid met mooie, stijlvolle fiets kleding.

 

De lijn is opgebouwd uit 3 soorten:

 

-Response lijn: Deze lijn is uitstekend voor de recreatieve fietsers die niet zo nodig in een superstrak pak hoeven te rijden. De kleding valt iets losser en is erg geschikt voor mensen die iets rechter op hun fiets zitten.

 

-Supernova lijn: Hier valt de kleding ietsje strakker. Maar nog steeds comfortabel, maar meer gericht op de racehouding.

 

-Adistar lijn: Voor de veeleisende sportieveling. Deze kleding valt strak en aerodynamisch.

 

 

 

 

NIEUWE VIDEO

We hebben er weer een nieuwe video bij. Deze keer over Smart trainers. Op deze manier wordt thuis trainen nooit saai.
Check it out:

 

BIKEFITTING UITGEBREID MET VIDEOSYSTEEM

Tegenwoordig fitten we mensen met een video systeem. Het is geweldig om mee te werken. We kunnen de beelden stil zetten, slow motion laten draaien en hulplijnen trekken. Wil je een afspraak maken? Mail of bel ons!

 

Meer informatie over het bikefitten vind je hier.

 

 

 

 

 

*prijswijzigingen onder voorbehoud

 

Mobile Site