Kaptein Tweewielers

Welkom op de website van Kaptein Tweewielers! DE speciaalzaak in Amsterdam en omstreken op het gebied van racefietsen, mountainbikes en hybrides. "We ride what we sell and we sell what we ride" is een term die op ons van toepassing is. Stuk voor stuk zijn we fietsgek en weten dan ook waar we over praten. Of het nu gaat over een rondje IJsselmeer een weekendje Ardennen, NK 4X, de Amstel Gold race of de downhill wedstrijd de Mega Avalance, we zijn er geweest. We voeren merken als Specialized, Kona, Trek en Schindelhauer. Dit zijn merken waar we achter staan en al jaren mee werken. Waar we de mensen persoonlijk van kennen en graag mee werken vanwege de kwaliteit, service en betrokkenheid in de sport.

 

 

 

NU IN DE WINKEL:

 

 

NIEUWE DATA SLEUTELCLINICS:

 

 

Niveau 1. Deze cursus zal vooral de volgende items behandelen:

 

  1. Banden vervangen
  2. Remblokken vervangen
  3. Schoonmaken ketting tandwielen
  4. Versnellingen afstellen

 

Niveau 2. Deze cursus zal vooral de volgende items behandelen:

 

  1. Balhoofd afstellen/vervangen
  2. Bracket-as vervangen
  3. Versnellingen (inclusief bereik) afstellen
  4. Rem- en versnellingskabels vervangen

 

Natuurlijk ontstaan er tijdens de cursus vragen waardoor de avond iets anders kan verlopen.
De volgende twee data staan nu vast:

 

  • Maandag 4 juli om 18.30 uur (niveau 1)
  • Maandag 18 juli om 18.30 uur (niveau 2)

Klik op de link om je in te schrijven. We starten met de cursus bij minimaal 4 aanmeldingen per avond. De kosten zijn € 35.00 p.p. (en ja, we hebben een PIN-apparaat). 

 

HEMELVAARTRIT

 

Wat een prachtige dag hebben we gehad met onze hemelvaartsrit. Zo rond de 100 km over de mooiste routes van het groene hart. Kijk voor meer foto's hier!!!

S-WORKS VENGE VIAS

 

 

 

De snelste fiets ter wereld.

ADIDAS FIETSKLEDING

 

 

Iedereen kent Adidas natuurlijk van de sportieve kleding en schoenen. Nu hebben ze hun lijn uitgebreid met mooie, stijlvolle fiets kleding.

 

De lijn is opgebouwd uit 3 soorten:

 

-Response lijn: Deze lijn is uitstekend voor de recreatieve fietsers die niet zo nodig in een superstrak pak hoeven te rijden. De kleding valt iets losser en is erg geschikt voor mensen die iets rechter op hun fiets zitten.

 

-Supernova lijn: Hier valt de kleding ietsje strakker. Maar nog steeds comfortabel, maar meer gericht op de racehouding.

 

-Adistar lijn: Voor de veeleisende sportieveling. Deze kleding valt strak en aerodynamisch.

 

 

 

 

09-01-2016 VERSLAG NIGHTRIDE

Om 17.30 werd er afgesproken in de winkel bij ons. Niet iedereen had al goede lampen om mee te kunnen rijden, maar gelukkig hadden we een aantal goede lampen te leen van BBB. Rond 18.00 vertrokken we met een mooie lange sliert van sterke lampen. Van de zijkant moet het er fantastisch hebben uitgezien. We reden langs de kronkelige Amsteldijk richting Uithoorn. Het dorpje door, linksaf en langs de N-weg naar Waverveen. Hier was geen straat verlichting, dus pikkedonker. Heel gaaf om op deze manier een keer op de racefiets te zitten. Uiteindelijk via de Ronde Hoep richting Amsterdam. Hier gooiden een aantal renners toch nog even het gas open. Uiteindelijk iedereen samen weer terug in de winkel waar een grote pan erwtensoep klaar stond voor alle deelnemers. Dat hadden we wel verdiend.

 

 

Meer foto's vind je hier

 

 

 

NIEUWE VIDEO

We hebben er weer een nieuwe video bij. Deze keer over Smart trainers. Op deze manier wordt thuis trainen nooit saai.
Check it out:

TURBO FLR TEST FIETS

 

 

Dit model is bij ons te testen. U kunt een rondje vondelpark rijden om het gevoel te krijgen. De Turbo FLR is een fantastische elektrische woon/werk fiets met een krachtige motor. Wij kunnen het u vertellen maar het best is om het zelf te ervaren.
Stuur ons een mail als u wilt afspreken. 

 

 

 

 

MOOIE KORTINGEN

 

We hebben nog een aantal producten met hele mooie kortingen. Hier enkele voorbeelden:

 

ALLE DAKINE TASSEN 30% KORTING!!

LAATSTE DAMES MAATJES SIDI ALLEMAAL €35,-!

AL DEZE PRODUCTEN €10,- 

BETTY LEEDS VAN €2499,- NU €1950.-

ALLE EASTPAK SCHOUDERTASSEN €25.-

SCOTT ADDICT 20 VAN €2399,- NU VOOR €1899,-

 

En nog veel meer! Kom langs in de winkel.....

 

 

POLAR V650 EN M450

 

2 Nieuwe producten voor de Polar range. De V650 en de M450 zijn geavaceerde GPS computers met vele trainingsmogelijkheden.

 

 

 

ETIXX SPORTVOEDING

 

 

Nieuw in ons assortiment is sportvoeding van Etixx: 

Etixx is anders: wij benaderen onze activiteiten puur vanuit een wetenschappelijk standpunt, met een focus op de gezondheid en het welbehagen van de sporter. Dat doen we door samen te werken met een gevarieerd team van specialisten uit verschillende sectoren zoals biochemici, medische specialisten (bijv. sportartsen en kinesisten), biomedische wetenschappers, farmacologen en topsporters van wereldklasse.

 

 

2016 MODELLEN!

 

 

Ze druppelen alweer langzaam binnen. Mooie bikes voor het jaar 2016. 

 

OFFICIEEL DEALER VAN VITTORIA WIELEN

 

 

We zijn gestart met de verkoop van Vittoria wielen in onze winkel. Iedereen kent Vittoria wel van de highend banden die ze maken, maar ze slaan nu dus ook een andere weg in. Een compleet ander product natuurlijk, maar hun jarenlange ervaring met banden is natuurlijk wel heel waardevol hierbij. Met prijzen van EUR 250 voor de Session tot EUR 1850 voor de Qurano 84 bereiken we de meeste rijders. Zowel racefietsers als moutainbikers. 

 

 

BIKEFITTING UITGEBREID MET VIDEOSYSTEEM

Tegenwoordig fitten we mensen met een video systeem. Het is geweldig om mee te werken. We kunnen de beelden stil zetten, slow motion laten draaien en hulplijnen trekken. Wil je een afspraak maken? Mail of bel ons!

 

Meer informatie over het bikefitten vind je hier.

 

 

 

SHIMANO SPORT CAMERA

Kleinste sportcamera van dit moment! Registreer al je sport momenten in HD kwaliteit. De camera is ANT+ compatible dat betekend dat hij gekoppeld kan worden aan hartslag, cadans en vermogenssensors. Ook heeft deze camera WIFI zodat je je smartphone als afstandsbediening kunt gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

*prijswijzigingen onder voorbehoud

 

Mobile Site