Specialized Fuse Comp 6Fattie 2016

€1,699.00 €900.00

Product Informatie

Wanneer je op zoek gaat naar de sterkste man ter wereld, zul je geen afgetrainde bodybuilder vinden; je zult waarschijnlijk iemand vinden die een stuk steviger is. Achter deze indrukwekkende façade gaat echter een man schuil die een traktorband over een huis kan gooien of met het grootste gemak een geladen vrachtwagen over het parkeerterrein kan slepen. De Fuse Comp 6Fattie heeft hier op een bepaalde manier wel wat van weg: Het 6Fattie Wheel System geeft de Fuse meer grip en controle dan welke hardtail ook. De no-nonsense afmontage is ideaal voor het ruige werk, hoe technisch en ruw de trails ook worden.

  • Lichtgewicht en duurzaam M4 Premium Aluminum frame met een lage en relaxte geometrie die zich even thuisvoelt op stijle klimmen als technische afdalingen. Dankzij de Diamond Stay hebben we de 6Fattie wielen/banden kunnen combineren met de korte achterbruggen waar we bekend om staan.

  • SR Suntour Raidon 650+ voorvork met 100/120mm (maatspecifieke) veerweg om onregelmatigheden van de trials op te vangen, terwijl compressie en rebound eenvoudig zijn aan te passen.

  • Custom WTB Scraper i45 wielset met 45 mm brede aluminium velgen voor de perfect mix van snelheid en sterkte. Minder vervorming van de band, meer grip en meer stabiliteit - allemaal bij lagere bandenspanning.

  • 650bx3.0” 6Fattie Ground Control banden bieden ongekend veel grip en controle, zonder in te leveren op klimefficiëntie of daaleigenschappen.

  • Ons ijzersterke en oerdegelijke Stout XC crankstel kan tegen een stootje en garandeert een uitstekende krachtoverbrenging.

 

Product Code: SPE495ZJ86

 

Mobile Site